Instagram @sarkkuk

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Iltapäivä kaupungilla

Tänään alkoi polttelemaan se kameran osto sen verran, että oli pakko laittaa pyörä alle ja lähteä kaupungille katseleen valikoimia. Sääkin oli mitä mainioin, näytti olevan muutama muukin tyyppi liikkeellä.

Ilmeisesti Oulussa on ajateltu heinäkuisen keskiviikon pursuilevan ihmisistä, sillä iltapäivällä kirjaston kupeessa järjestettiin yleisölle helikopteriajelua! Innostuin ensin, kunnes näin hinnan: 68 euroa per hlö!



Vähän paremmalla tuurilla otin tänään kameran elikkäs tuon lankomiehen järkkärin Canon EOS400 tms. mukaan, viimeksihän mun kuvausreissu hieman keskeentyi sateeseen.


Oli mulla toinenkin tarkoitus lähteä kaupungille kamera messissä, nimittäin ensin luin tai itse asiassa näin eräästä blogista (Vapautus) että Ouluunkin on tullut tuota kolmiulotteista katutaidetta! Joskus kun olen netissä ihastellut näitä kuvia ympäri maailmaa. Sitten luin vielä Kalevan uutisesta, että katuun on maalattu lisääkin taidetta kultaisten tähtösten muodossa. Kuvauksesta luin vaan, että jossakin Rotuaarin ympäristössä ne on. No, tähdet löysinkin Rotuaarin takakulmalta:

Katu- ja yhteisötaideteos
Walk of Future:

Mutta sitä toista maalausta sain ettiä ympyrää kävellen. Ei se mitään, koska matkalla huomasin Kofeiinikomppanian kyltin:

Ilmaista ruokaa! Asia, jota ei voi vastustaa. Ois siellä ollut kans jotain tyrni-appelsiinimehua, mutta ilmeisesti se piti kassalta sitten pyytää, ja kun myyjät ei erikseen sitä edes lähteneet tarjoamaan, niin en enää viitsinyt kysellä sen perään. Näytti kyllä hyvältä, mitä jotku sitä joi.. Byhyy, minä en saanu :((

Oli mulla oikeestikin sinne sitten asiaa, oon jo varmaan puoli vuotta miettinyt, että pitäisi saada sieltä teetä ostettua. Nyt viimein tilanne osui kohdalle, ei muuten ikinä muista eikä erikseen tule tuon takia lähdettyä ostoksille.
Appelsiiniteetä testasin jo, ja on muuten herkkua! Siskokin tuossa sanoi, että siitä pitäis tehdä jääteetä. Siihen jos pilkkoo appelsiinin paloja, niin tulee varmasti hyvä juoma kesähelteelle.

Ja ympyrän kierrettyä löysin myös sen varsinaisen katutaideteoksen.

Kurkistus:
Uutisen mukaan tuo siis kuvaa Kallioparkin rakentamista :)


Niin, ne varsinaiset ostokset. Kävin jo matkalla Prismassa katteleen ja sitten menin Anttilaan. Tietysti siellä tuo Canonin SX240 oli vaan mustana. Myyjä sitten sanoi, että he voivat tilata sen pinkinkin sinne, ja se tulis alkuviikosta. Siinä vaiheessa aloitin kuitenkin tämän mulle tyypillisen jahkailun. Jos se pinkki ois siellä ollut, niin oisin varmaan sen jo ottanut mukaan. Mut sitten, kun Prismassa oli tuo mun entinen malli SX210 pinkkinä ja hintakin melko huokea, ja oiskohan vielä ollut lisäalennuksessa - ainakin se musta versio siitä oli. Eli, päätin sitten että jätän asian kuitenkin hautumaan. On tuo kuitenkin reilu satasen ero hinnoissa. Ja pitää miettiä sitä, että kun tuo nykyinen on ollut kuitenkin niin hyvä, että tarvinko mää tähän hätään parempaa, vai laittaisko joskus kun varoissaan olen, niin jonkun oikeasti huipun kameran (=järkkärin).

Lohdutukseksi menin vielä shoppailemaan Second Hand Storeen. Kyllä sieltä, kun menee sillä mentaliteetilla, että adoptoin kaikki ihanat, halvat vaatteet itselleni, jotain löytää.


Mekko Gina Tricot, samasta puljusta perustoppi, vähän tuommonen veikeämpi musta pusero (tykkään tollasista hieman erikoisista leikkauksista), kahdet kengät, musta ruusu (pinni/rintaneula) sekä aurinkolasit yhteensä vajaa 18 euroa. Ei paha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!