Instagram @sarkkuk

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Vuorokausi reissussa

Olipa epämääräinen tuo viimeksi kirjoitettu teksti, nyt kun sen luki reilun viikon päästä :D Oli vaan pidettävä tuo Suomeen saapumiseni ylläripolttarien vuoksi salassa, eli en voinut ilmoittaa mitään päiviä tai ajankohtaa sen vuoksi.

Eli saavuin siis Suomeen perjantaina yöllä kello yksi. Lähdin liikkeelle torstaina aamulla, ensimmäinen lento lähti aamuseiskan maissa. Ateenassa odottelin puolipäivää ja kulutin aikaa mm. lukemalla blogeja, joita en ole kuukauteen ehtinyt vilkaistakaan! Myös jonkun tuliaisostoksen sain hoidettua, ja sain aikaa kulumaan kaupoilla sen verran hyvin, että melkein myöhästyin koneeseen menemisestä! Onneksi hoksasin katsoa sentään kelloa ajoissa.


EDIT: Lisätty pari kuvaa.. järkeväähän näitä kuvia on ottaa, jos ei niitä ikinä missään käyttäis...


Frappea viimeistä kertaa ja blogien kimpussa.



Lentolook...

Seuravaa pysähdys oli Riikassa, jossa taaaas joutui odottelemaan seuraavaa lentoa, ja käytin ajan jälleen ostoksia tehden, sekä nettilehtiä lueskellen. Miksi en muuten ole tuolla aikaisemmin shoppaillut, nimittäin alkoholi- ja tupakkatuotteet ovat ihan naurettavan halpoja!

Saavuin lopulta Helsinkiin, ja muutaman tunnin odottelun jälkeen menin bussilla Tampereelle, jossa olin aamulla kuuden maissa.

Eli vietin siis vuorokauden reissun päällä. Mutta kyllä kannatti - polttareista kirjoitan sitten myöhemmin :)  Seuraavat päivät aijonkin pyhittää Vallun kanssa lenkkeilylle, sekä bloggaamiselle - on viime ajoista meinaan monta juttua josta voisin kirjoittaa, vaan ei ole ollut aikaa!


Kohti auringonlaskua - Helsinki yöllä.



Latviassa näköjään askeissa on jo nämä paljon puhututtaneet varoituskuvat - osa oli suoraan sanoen ällöttäviä enkä ostanut niitä pahimmilla kuvilla varustettuja pakkauksia!




 Ouzoa ja retsinaa Santorinilta -  voi miksei Suomessa saa pulloa viiniä eurolla?! Eikä ollut paha tuo Latvian pullon hintakaan - reilu 11 euroa litrasta mansikkavodkaa. Arvoin varmaan puoli tuntia ostanko tämän vai esim. Baileys-pullon, mutta myyjän mukaan tytöt tästä usein pitävät, ja tästä saa monenlaisia eri viritelmiä vaikkapa juhannusillan ratoksi (myös jäätelön kastikkeeksi!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!